LIFE COACHING

 

Levensvragen?  Loop je vast? Te veel stress?  Problemen met Time Management? 

Is het moment aangebroken om eens alles op een rijtje te zetten? 

 

Dan kan ik als Life Coach je hierbij begeleiden. Ik bied je een persoonlijke aanpak aan met focus op  jouw kunnen ! 

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? 

Meer rust ? Uit je hoofd gaan? (On)bewuste spanningen aanpakken? In contact komen met je emoties en je lijf? Obstakels zichtbaar maken? Zelfvertrouwen versterken? Leren omgaan met teleurstellingen? Eindelijk een doel/ missie duidelijker stellen? Uit die vicieuze cirkel? Meer zelfzorg? Een vlotte ademhaling? …

Heb je behoefte aan ondersteuning? In een proef-sessie  ( 1 uur )  bekijken we jouw hulpvraag met oa :

Creatieve therapie, meditatie, kracht van gedachten, opstellingswerk, verbeeldingskracht, affirmaties, Reiki, verbindende communicatie, lichaamswerk, tastbare oefeningen , encaustic therapie (schilderen met bijenwas),..

Steeds extra aandacht voor HSP ! 

WAT IS EEN HOOGSENSITIEF PERSOON?

Een HSP is iemand die meer dan gemiddeld gevoelig is voor indrukken en prikkels van zijn omgeving. HSP’ers hebben meer oog voor details en kleinigheden en zijn vlug geprikkeld. Hierdoor reageren ze ook sterker en vaak emotioneler dan de gemiddelde persoon. Die reacties kunnen zowel fijn

( in bewondering voor kunst, genieten van natuurgeluiden...) als storend worden bevonden ( harde geluiden, transpirerende buur op trein...).

 

Deze personen zijn vaak gevoeliger voor stemmingen van anderen, alsook geuren ( rook, parfum ), reageren op geluid en op overvloed aan licht. Ze voelen ook snel de sfeer aan die ergens aanwezig is. De verwerking van al deze ‘triggers’ maakt dat deze personen vaak tijd nodig hebben voor zichzelf.

Tijdens een verwerkingsproces ( rouw-verlies ) kan die gevoeligheid dus ook een rol spelen en is het nodig er rekening mee te houden.