top of page

GETUIGENISSEN

Nickie

"Er is iets heel anders opgedoken dan waar ik voor gekomen ben. Blijkbaar was iets anders aan de orde dan wat ik in mijn hoofd had. Soms is het goed om je gedachten even te laten voor wat ze zijn en meer de situatie in te voelen.

Carine luistert, voelt en stelt een benadering voor. Maar ze laat je helemaal vrij om daarin mee te gaan, of het op een andere manier te proberen. Daar waar je klaar voor bent. Met een kleine praktische opdracht ben ik naar huis vertrokken. Hiermee kan ik de opgedane ervaring beter integreren en verdiepen. Benieuwd naar het effect.” 

Lucy

"Carine heeft een heel persoonlijke aanpak, ze houdt effectief rekening met wie je bent en hoe je je voelt op elk moment. Bij de aanvang van de sessie informeert Carine hoe het met je gaat en wat je noden zijn en afhankelijk van wat zich aandient op dat moment wordt de sessie ingevuld.

Ikzelf ben super tevreden. Ik kwam aankloppen met twee zware thema’s/domeinen. Op beide terreinen heeft Carine geluisterd naar mijn noden, op beide terreinen is er gewerkt.

Bij het afsluiten van de sessies kon ik melden dat ik nog nooit zo ver was geraakt in mijn inzichten, in mijn therapie.

Een pluspunt ook is dat ik na elke sessie nog een verslagje kreeg. Veel deed ik er op die eerste momenten niet echt mee , behalve nalezen alsook overlopen welke praktische oefeningen we deden. Eigenlijk kwam dit omdat ik er weinig energie voor had, maar nu heb ik wel iets in handen om beet te nemen wanneer ik het nodig heb.

Blij dat ik mocht kennis maken met deze straffe dame en een oprecht DANK JE WEL voor de goede zorgen."

Ilse

"Carine begeleidt je met grote zorg en respect doorheen je traject. Dit doet ze door aandachtig te luisteren en helemaal aanwezig te zijn voor jou waardoor ze zich nauwkeurig kan afstemmen op jouw noden en jouw ritme. Op die manier creëert ze een veilige, warme sfeer, wat ik zo belangrijk vind als je met een dergelijke problematiek te maken krijgt.

Door haar inlevingsvermogen te bundelen met haar intuïtie en haar creativiteit bewandel je misschien ongekende paden maar het is een uiterst leerrijke manier om zo weer geleidelijk aan je weg terug vinden."

bottom of page