GETUIGENISSEN

Nickie

"Er is iets heel anders opgedoken dan waar ik voor gekomen ben. Blijkbaar was iets anders aan de orde dan wat ik in mijn hoofd had. Soms is het goed om je gedachten even te laten voor wat ze zijn en meer de situatie in te voelen.

Carine luistert, voelt en stelt een benadering voor. Maar ze laat je helemaal vrij om daarin mee te gaan, of het op een andere manier te proberen. Daar waar je klaar voor bent. Met een kleine praktische opdracht ben ik naar huis vertrokken. Hiermee kan ik de opgedane ervaring beter integreren en verdiepen. Benieuwd naar het effect.” 

Anne

 

"Tijdens het kennismakingsgesprek heeft Carine heel duidelijk uitgelegd hoe zij te werk gaat en we hebben duidelijke afspraken gemaakt over het verloop van de sessies. Op die manier wist ik goed waar ik aan toe was.

Wat mij dadelijk opviel, was het open contact naar mijn dochter toe. Carine heeft het in zich om kinderen op hun gemak te stellen . Ook is haar praktijkruimte zeer aangenaam ingericht.

Mijn dochter en ikzelf voelden ons daar welkom."

Werner

"Na jaren van keihard werken en de ene tegenslag na de andere (overlijden, echtscheiding, familiale problemen) kreeg ik te kampen met een burn-out/depressie. Ik was totaal op het ontbrak me aan enige levensvreugde.
Tot ik bij Carine terechtkwam. Het klikte onmiddellijk. Voor de eerste keer had ik het gevoel dat ik echt mijn verhaal kwijt kon en voelde ik mij begrepen. Ondertussen heb ik heel grote vooruitgang geboekt: ik kan eindelijk weer lachen, van het leven en van kleine dingen genieten. Carine heeft me laten voelen dat ik negatieve gebeurtenissen eerst dien te herkennen en erkennen."

Ilse

"Carine begeleidt je met grote zorg en respect doorheen je traject. Dit doet ze door aandachtig te luisteren en helemaal aanwezig te zijn voor jou waardoor ze zich nauwkeurig kan afstemmen op jouw noden en jouw ritme. Op die manier creëert ze een veilige, warme sfeer, wat ik zo belangrijk vind als je met een dergelijke problematiek te maken krijgt.

Door haar inlevingsvermogen te bundelen met haar intuïtie en haar creativiteit bewandel je misschien ongekende paden maar het is een uiterst leerrijke manier om zo weer geleidelijk aan je weg terug vinden."