top of page

WIE BEN IK ?

Ik ben Carine, een creatieve vijftiger  en dierenvriend met veel zin in het leven en aandacht voor de 'kleine gelukskes' van alledag.
 

Zoals de achtergrondfoto’s op deze website al tonen, leef ik me graag uit in actief creëren. Schilderen met bijenwas (encaustic), naaien, keramiek, intuïtief schilderen vullen mijn leven (zie ook even onder "Workshops").


Wandelen brengt me rust en inspiratie. De natuur maar ook muziek, dans en percussie geven me energie en laden me op.
 

Diepmenselijke sociale contacten vind ik heel boeiend en naast opleidingen in persoonlijke groei volgde ik ook Reiki (1 en 2) .

46506250_10218085864768010_1288277325925842944_n.jpg
Wie ben ik

Naast mijn administratieve job ging ik reeds snel op zoek naar invullingen om ook mijn gevoelskant voeding te geven.
 

Ik volgde daarom een opleiding Life Coach; specialiseerde als Rouw-en verliestherapeut alsook Kinder-en jongerencoach en volgde meerdere opleidingen rond hooggevoeligheid ( Centrum Open Mind in Lovendegem ).

5 jaar Intuïtieve ontwikkeling (Timotheus Project) heeft me heel veel basisinzichten verschaft welke ik dagdagelijks toepas om rustiger in het drukke leven te blijven staan en dicht bij mezelf te blijven. 

 

 

MIJN MISSIE

Mijn missie

Mijn missie is om mensen en voornamelijk kinderen en jongeren te begeleiden bij moeilijke uitdagingen. Het doel is hen te helpen draagkracht te bekomen om het leven opnieuw te omarmen.
 

En ja; ook ik heb mijn eigen rugzakje mogen dragen, de inhoud ervan onderzoeken en uiteindelijk herkennen én erkennen.

En dat is wat ik jou graag wil aanbieden: samen de rugzak openen - op jouw tempo - en ermee aan de slag gaan met als doel: hier sterker uitkomen. 
 

Met mijn persoonlijke ervaringen met o.a. hooggevoeligheid, onvervulde kinderwens gevolgd door jarenlange rouw- en verlieservaring, mijn eigen rouw over ontvallen geliefden en verlies op gezondheid-en werkvlak ( burn out ) kan ik me inleven in wat jou overkomt. Deze bagage kan ik optimaal gebruiken om je te helpen in contact te komen met de blokkades in je lijf en emoties en om je te begeleiden naar herstel en heling.
 

Ik wil heel graag jouw gids zijn in dit proces.
 

Lijkt het jou wat?  Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

kindercoach rouwverwerking rouwbegeleiding steun veerkracht bij stress rouw verlies verdriet overlijden afscheid palliatief dood gezondheid energetisch intuïtief onvervulde kinderwens kinderloos miskraam ivf IVF lichaamswerk
bottom of page