WIE BEN IK

Hallo, ik ben Carine.
 

Creativiteit is één van mijn passies, en de achtergrondfoto’s op deze website zijn hier de getuige van ( encaustic art ). Dot painting, keramiek, lezen, muziek, dans, intuïtief schilderen,… en zo veel meer… vullen mijn leven ( zie ook onder Workshops ).


Wandelen brengt me rust en inspiratie. Uitwaaien aan zee en me onderdompelen in de natuur geven me energie en laden me op.
 

Diepmenselijke sociale contacten vind ik heel boeiend en naast opleidingen in persoonlijke groei volgde ik ook Reiki (1 en 2) en geef als vrijwilliger ondersteuning aan een kindje in de buurt bij Project Jongleren.

Naast mijn administratieve job ging ik reeds snel op zoek naar invullingen om ook

mijn gevoelskant voeding te geven. Ik merkte dat ik goed kon luisteren naar mensen,

empathisch was en anderen goed aanvoelde. Opmerkelijk was dat het thema ‘Rouw-en verlies’

steeds weer opdook.
 

Ik volgde intussen een opleiding Life Coach; specialiseerde als Rouw-en verliescoach en volgde meerdere opleidingen rond Hooggevoeligheid ( Centrum Open Mind in Lovendegem ). Intuïtieve ontwikkeling (Timotheus Project) heeft me heel veel basisinzichten verschaft welke ik dagdagelijks toepas om rustiger in het drukke leven te blijven staan en bij mezelf te blijven. 

 

 

 

MIJN MISSIE

 

Mijn missie is om mensen en voornamelijk kinderen en jongeren te begeleiden bij moeilijke uitdagingen. Het doel is hen te helpen draagkracht te bekomen om het leven opnieuw te omarmen.
 

Rouwverwerking is iets dat me al heel lang uitnodigt tot verdieping. Gedurende vele jaren bleef ik dit passief doen door lectuur en workshops. Elisabeth Kübler-Ross (Zwitsers-Amerikaanse psychiater) is mijn inspiratie geweest om hiermee actief iets neer te zetten, in eerste instantie voor mezelf maar naderhand ook voor anderen.
 

Ik ben jou voorgegaan want ja; ook ik heb mijn eigen rugzakje mogen dragen, de inhoud ervan onderzoeken en uiteindelijk herkennen én erkennen.

En dat is wat ik jou graag wil aanbieden: samen de rugzak openen - op jouw tempo - en ermee aan de slag gaan met als doel: hier sterker uitkomen. 
 

Met mijn persoonlijke ervaringen met o.a. hooggevoeligheid, onvervulde kinderwens gevolgd door jarenlange rouw- en verlieservaring, mijn eigen rouw over ontvallen geliefden en verlies op gezondheid-en werkvlak ( burn out ) kan ik me inleven in wat jou overkomt. Deze bagage kan ik optimaal gebruiken om je te helpen in contact te komen met de blokkades in je lijf en emoties en om je te begeleiden naar herstel en heling.
 

Ik wil heel graag jouw gids zijn in dit proces.
 

Lijkt het jou wat?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.